Deze foto is gemaakt om 8.49 uur aan Studio Manhattan in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze foto is gemaakt om 8.49 uur aan Studio Manhattan in Leuven. © Damon De Backer

Zanger Stan Van Samang: “Ik hunker naar het podium. Het is een rouwproces dat bijna fysiek pijn doet”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: acteur en zanger Stan Van Samang (41). Hij is een nachtraaf in hart en nieren, maar de komst van zijn zoontje bracht daar verandering in. “Vroeger was Lenny om de twintig minuten wakker. Dat was een marteling. Op den duur wist ik niet meer welke dag het was.”

 1. Radiopresentatrice Heidi Lenaerts: “Alles is best heftig nu en ik ben nogal emotioneel. Maar aan zee is alles draaglijker”

  Radiopre­sen­ta­tri­ce Heidi Lenaerts: “Alles is best heftig nu en ik ben nogal emotioneel. Maar aan zee is alles draaglij­ker”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: radiopresentatrice Heidi Lenaerts van Django op Klara. Werken doet ze het liefst tijdens de nacht, en ze is gek op de zee. Anderhalf jaar geleden verhuisde ze met haar man en twee dochters naar Oostende. “Dat blijft onze beste beslissing. Momenteel is het best heftig: ik ben nogal emotioneel, alsof mijn emmer vol zit. Maar aan zee is alles draaglijker.”
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt