Deze foto werd gemaakt bij het krieken van de dag op de Sint-Michielsbrug in Gent.
Volledig scherm
Deze foto werd gemaakt bij het krieken van de dag op de Sint-Michielsbrug in Gent. © Guy Kokken

Woestijnvis-producer Inge Sierens is het productiefst in de ochtenduren: “Regelmaat is een tegengif voor de chaos in mijn hoofd”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: producer en schrijfster Inge Sierens. Tot begin dit jaar was ze in dienst bij Woestijnvis. Onlangs debuteerde ze als auteur met haar eerste roman ‘Blauw dat wemelt’, uitgegeven bij Manteau. “In de roman is de ontrouw gebaseerd op eigen ervaring. Maar mijn man weet waar de fictie begint en de waarheid stopt.” 

 1. OPROEP. Goed Gevoel zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam

  OPROEP. Goed Gevoel zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam

  Werd je ooit gepest of raar bekeken door een onvolmaaktheid, maar ben je ondertussen blij met je prachtige zelf? Voldoe jij niet aan het zogezegde schoonheidsideaal, maar voel je je (eindelijk) goed in je vel? Ben je fier op je lichaam ondanks je imperfecties of beperking? Heeft je lijf je teleurgesteld of in de steek gelaten, maar ben je er sterker uitgekomen? Heb je je lichaam tot het uiterste gedreven, bijvoorbeeld door een verslaving of als extreme sporter, en heeft dat zijn sporen nagelaten?
 2. Chocolatier Dominique Persoone staat elke ochtend ‘ziekelijk vroeg’ op om te verbouwen: “Mijn handen en rug zijn kapot ’s avonds, maar ik vind het zalig”
  PREMIUM

  Chocola­tier Dominique Persoone staat elke ochtend ‘ziekelijk vroeg’ op om te verbouwen: “Mijn handen en rug zijn kapot ’s avonds, maar ik vind het zalig”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: chocolatier Dominique Persoone (52). Hem een ochtendmens noemen, is een understatement. Elke dag staat hij om 4 uur op. “Mijn vrouw wordt er onnozel van.” Maar Persoone is veel te graag in de weer. “Ik zie dat ook bij de deelnemers van ‘Junior Bake Off’. Die kinderen zijn daar al om 7 uur. Vol goesting om in de dag te bijten. Ik herken dat volledig. Dat is passie.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie