Daiga Ellaby / unsplash
Volledig scherm
© Daiga Ellaby / unsplash

Winterdip? Drie manieren om jezelf op te vrolijken

Na een ontkenningsfase kunnen we er niet meer omheen: de jassen worden steeds dikker, sjaals en wanten zijn hét accessoire du moment. Voel jij je ook sneller moe en ben je prikkelbaarder? Hoog tijd om die winterdip op winterslaap te sturen.

6 reacties

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  4 jaar geleden
  Dat is de ingesteldheid van de mens, de één is optimistischer dan de ander. Neem het leven zoals het komt je kan er toch niets aan veranderen. En wees blij dat je de seizoenen goed doorkomt, alles heeft zijn charmes. In de winter wat uitrusten voor de zomer.
 • Elsje vervoort

  4 jaar geleden
  De zoveelste reclame verpakt als gezondheidstip. Welke onafhankelijke wetenschapper gaat anders roomijs aanraden en dan nog wel met merk en al vernoemen? Er werd zelfs glyfosaat in aangetroffen. Dat zal pas gezond zijn, om nog niet te spreken over het vet en de suikers die erin zitten. Zeer goed voor de suikerspiegel en overgewicht, dat dan weer wel.
 • Thierry Vansweevelt

  4 jaar geleden
  Essentiële olie van roos, rozenhout en bergamot helpen tegen depressie en frissen het huis op.
 • Anny Bollens

  4 jaar geleden
  En kaarsjes branden, heb er 3 gekocht ( artificieel ) die van kleur veranderen, met afstanbediening! Echt leuk!
 • André Van der Poorten

  4 jaar geleden
  Ik zie er al naar uit , die herfstkleuren , machtig . En dan in de winter dromen van een laagje sneeuw en enkele dagen lekker koud , de kachel aan ......... Ach , ik ben weer aan't dagdromen .