Daiga Ellaby / unsplash
Volledig scherm
© Daiga Ellaby / unsplash

Winterdip? Drie manieren om jezelf op te vrolijken

Na een ontkenningsfase kunnen we er niet meer omheen: de jassen worden steeds dikker, sjaals en wanten zijn hét accessoire du moment. Voel jij je ook sneller moe en ben je prikkelbaarder? Hoog tijd om die winterdip op winterslaap te sturen.

6 reacties

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  4 jaar geleden
  Dat is de ingesteldheid van de mens, de één is optimistischer dan de ander. Neem het leven zoals het komt je kan er toch niets aan veranderen. En wees blij dat je de seizoenen goed doorkomt, alles heeft zijn charmes. In de winter wat uitrusten voor de zomer.
 • Elsje vervoort

  4 jaar geleden
  De zoveelste reclame verpakt als gezondheidstip. Welke onafhankelijke wetenschapper gaat anders roomijs aanraden en dan nog wel met merk en al vernoemen? Er werd zelfs glyfosaat in aangetroffen. Dat zal pas gezond zijn, om nog niet te spreken over het vet en de suikers die erin zitten. Zeer goed voor de suikerspiegel en overgewicht, dat dan weer wel.
 • Thierry Vansweevelt

  4 jaar geleden
  Essentiële olie van roos, rozenhout en bergamot helpen tegen depressie en frissen het huis op.
 • Anny Bollens

  4 jaar geleden
  En kaarsjes branden, heb er 3 gekocht ( artificieel ) die van kleur veranderen, met afstanbediening! Echt leuk!
 • André Van der Poorten

  4 jaar geleden
  Ik zie er al naar uit , die herfstkleuren , machtig . En dan in de winter dromen van een laagje sneeuw en enkele dagen lekker koud , de kachel aan ......... Ach , ik ben weer aan't dagdromen .
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Net zoals Evy Gruyaert en Sven Mary nood aan therapie? 2 experts helpen je sneller de weg te vinden. “Er zijn 4 grote psychologische stromingen”
  PREMIUM

  Net zoals Evy Gruyaert en Sven Mary nood aan therapie? 2 experts helpen je sneller de weg te vinden. “Er zijn 4 grote psychologi­sche stromingen”

  Steeds meer mensen komen er openlijk voor uit als ze zich niet goed in hun vel voelen. Deze week nog vertelden Evy Gruyaert en Sven Mary over hun psychologische problemen in het tv-programma ‘Therapie’ op Canvas. Hoewel het taboe stilaan doorbroken wordt, blijft het voor velen nog een grote stap om hulp te zoeken bij mentale strubbelingen. Wat je moet onthouden: de ene therapie is de andere niet. We maken je wegwijs in de vier grote psychologische stromingen. “Verschillende behandelingsstijlen mengen kan schadelijk zijn.”