Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Waarom je hond zo blij is als je 's avonds thuiskomt

Heerlijk, zo 's avonds thuiskomen na een lange werkdag of een dagje uit om vervolgens getrakteerd te worden op die kwispelende staart en een dolenthousiaste hond. Want de band tussen baasje en viervoeter, die is bijzonder sterk. Hechter nog dan je zou denken, zo blijkt.

  1. Sara Leemans schrijft over het leven van 33-jarige single Hanne: “Wat als ik mijn Tinderdate kon reviewen? ‘Stel mij ook eens een vraag, man!’”

    Sara Leemans schrijft over het leven van 33-jarige single Hanne: “Wat als ik mijn Tinderdate kon reviewen? ‘Stel mij ook eens een vraag, man!’”

    Sara Leemans van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen schrijft voor NINA elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en situaties uit het echte leven. Situaties die soms gênant of absurd zijn, maar vooral erg herkenbaar. Deze week moet Hanne zowel haar psycholoog als het restaurant dat ze bezocht, feedback geven. “De sessie viel mee, maar 50 euro voor 20 minuten huilen en 30 minuten knikken vond ik wat scherp.”