thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Waarom fans van gin-tonic en zwarte koffie gevaarlijk kunnen zijn

Wees op je hoede voor wie zijn dorst veelvuldig laaft met gin-tonic en zwarte koffie, want volgens Oostenrijks onderzoek zijn mensen met een voorliefde voor bittere smaken mogelijk boosaardige individuen. Psychopaten, narcisten, sadisten en kwaadaardige types zouden sneller geneigd zijn om naar bittere drankjes en voedingsmiddelen te grijpen, concludeerde een psychologisch onderzoek.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.