Vrouw ontmaskert huidziekte in emotionele video

Normaal verschuilt Cheri zich achter een laag make-up, niet zozeer uit ijdelheid, maar wel omdat mensen anders niet verder lijken te kijken dan de bizarre huidziekte die haar lichaam tekent. In een emotionele video ontbloot ze haar gelaat en vertelt ze openlijk over hoe vitiligo haar leven ingrijpend veranderde.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. De eed die elke vrouw zou moeten afleggen

  De eed die elke vrouw zou moeten afleggen

  In de strijd tegen absurde schoonheidsidealen kunnen we wellicht ons hele leven lang magazines, Hollywood of Photoshop met de vinger blijven wijzen. De enige manier om écht iets te veranderen, is door te beginnen bij jezelf en de mate waarin jij het aan je hart laat komen. Ben je de frustraties over je eigen lichaam, de dagelijkse overdosis "perfectie" of de vijandigheid onder vrouwen ook zo beu? Dan is het dringend tijd om deze eed af te leggen.