Emily Ratajkowski.
Volledig scherm
Emily Ratajkowski. © rv

‘Vind ik leuk!’ Dit is de reden waarom we sneller foto’s van knappe mensen liken

Emily Ratajkowski, Cindy Kimberly, Madi Edwards. Ze hebben allemaal twee dingen gemeen: ze zijn bloedmooi en krijgen tienduizenden likes op zowat elke foto die ze op Instagram zwieren. Maar waarom dubbelklikken we haast zonder na te denken op de foto’s van zo’n mensen? 

 1. Arthur (18) stapte uit het leven. Zijn familie vertelt hoe ze elk op hun manier omgaan met het verdriet
  PREMIUM

  Arthur (18) stapte uit het leven. Zijn familie vertelt hoe ze elk op hun manier omgaan met het verdriet

  Maandag, 7 januari 2019. Op de eerste dag na de kerstvakantie staat rond 5 uur een politieagente voor de deur. Het lichaam van Arthur is gevonden aan de spoorweg. Zelfdoding, denken ze. Ouders Annelies en Christophe, broers Cobe en Felix en zus Lola vertellen op de internationale dag ter preventie van zelfdoding hoe ze elk op hun manier omgaan met het verlies. “Laat hem alsjeblieft met zijn zatte botten iets mispeuterd hebben, daar hoop je op als de politie in alle vroegte voor de deur staat.”
 2. StuBru-stem Michèle Cuvelier moet als avondmens vroeg opstaan: “Ik weet niet of ik het zou kunnen, heel mijn leven ochtendradio maken”

  Stu­Bru-stem Michèle Cuvelier moet als avondmens vroeg opstaan: “Ik weet niet of ik het zou kunnen, heel mijn leven ochtendra­dio maken”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: presentatrice Michèle Cuvelier. Zij is al anderhalf jaar een verplicht ochtendmens. “Door vroeg op te staan, ben ik héél lui geworden. Ik at net iets te veel McDonald’s en deed nooit aan sport.” (Belangrijk: dit interview werd afgenomen en gedrukt in NINA voor Michèle positief testte.)