Volledig scherm
© REUTERS

Van Greta Thunberg tot Salma Hayek: deze 15 vrouwen heeft Meghan Markle op de cover van Vogue gezet

Eerder raakte al bekend dat Meghan Markle de gasthoofdredacteur wordt van de septemberuitgave van de Britse Vogue. Maar in plaats van zichzelf op de cover te zetten, heeft ze besloten om 15 inspirerende vrouwen in the picture te zetten. Van acteurs tot een danseres en een premier: deze dames sieren in september de voorste pagina van Vogue.

 1. Stoere mannen met een klein hartje! Tom Waes en ex-Special Forces Stijn Swijns babbelen over hun angsten: “Kaalheid, daar heb ik het moeilijk mee”
  PREMIUM

  Stoere mannen met een klein hartje! Tom Waes en ex-Special Forces Stijn Swijns babbelen over hun angsten: “Kaalheid, daar heb ik het moeilijk mee”

  Mannen die geen angst kennen. Dat zochten we. Zo kwamen we bijna automatisch uit bij types als Tom Waes (51) en Stijn Swijns (31). De ene zit niet verlegen om een stunt meer of minder. De andere trok met de Special Forces op gevaarlijke missies naar het buitenland. Maar wat blijkt? Zelfs stoere borsten hebben soms een klein hartje. “Mannen zonder vrees, dat zijn zotten.”
 2. Ordelijkheid wordt statussymbool op sociale media: opruimtrend verovert kasten van celebrities

  Ordelijk­heid wordt statussym­bool op sociale media: opruim­trend verovert kasten van celebri­ties

  De tijden dat we onze voorraadbakjes met missende deksels koortsachtig in de keukenkast propten zijn voorbij. Rijen ongerept witte schappen met doorzichtige doosjes, op een paar centimeter van elkaar. Voorraadlades vol perfect gevouwen handdoeken en boeken- of kleerkasten die volgens de regenboogkleuren worden georganiseerd. Ontmoet de laatste nieuwe sociale media trend: ‘Pinterest organizational porn’.
 1. Michelle Obama geeft hypnotiserende speech: zo word je zo innemend als zij, zelfs als introvert. “Charisma heb je zelf in de hand”
  PREMIUM

  Michelle Obama geeft hypnotise­ren­de speech: zo word je zo innemend als zij, zelfs als introvert. “Charisma heb je zelf in de hand”

  Begin deze week verscheen Michelle Obama in alle nieuwsmedia. Ze had op YouTube een passioneel pleidooi gegeven: een 24-minuten lange speech waarin ze haar bezorgdheid uitdrukte voor de coronacrisis en de raciale onrust in Amerika. Ze prees ook presidentskandidaat Joe Biden aan als de oplossing. De hele wereld hing aan haar lippen en begrijpelijk: zet de speech zelf eens op en merk hoe de voormalige first lady je hypnotiseert met haar empathische blik en warme stem. Ze heeft charisma, bakken ervan. En dat is niet alleen weggelegd voor de Obama’s van deze wereld: charisma-expert Luc Cipers onthult hoe jij ook, net als Michelle, met de juiste handelingen een hele kamer op je hand kan krijgen. “Obama-zijn kan je wel degelijk leren.”