Tom Eerebout
Volledig scherm
Tom Eerebout © Nathalie Samain

Tom Eerebout, de Vlaamse stylist van Lady Gaga: “Ik heb haar eens een avond uitgebreid getroost toen ze een zware angstaanval doormaakte”

“Wanneer ik ’s morgens de eerste tram door de straat hoor rijden denk ik: Nu moet ik echt gaan slapen.” Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Tom Eerebout, stylist van onder anderen Lady Gaga en Hooverphonic, is duidelijk dat laatste. Hij vertelt over zijn man Joost, een ochtendmens, zijn zelfzorgroutine en zijn werk. “In het Sportpaleis droeg Lady Gaga haar nummer The Edge of Glory aan me op.”

  1. Na haar borstamputatie worstelde Petra tien jaar met haar zelfbeeld. “Pas toen ik zwanger was zag ik de kracht van mijn lijf, niet de verminkingen”
    PREMIUM

    Na haar borstampu­ta­tie worstelde Petra tien jaar met haar zelfbeeld. “Pas toen ik zwanger was zag ik de kracht van mijn lijf, niet de verminkin­gen”

    Een vrouw op negen krijgt in de loop van haar leven borstkanker. Op de eerste dag van de internationale actiemaand in de strijd tegen de ziekte vertelt Petra De Pril (41) haar verhaal. Ze kreeg op 26-jarige leeftijd borstkanker en verloor haar rechterborst. Naar de buitenwereld toe hield ze zich altijd sterk, maar binnenin voerde Petra een zware strijd. “Mezelf naakt in de spiegel bekijken, dat kon ik moeilijk. En dat tien jaar lang.”