Tatyana Beloy met haar zoontje Wolf.
Volledig scherm
PREMIUM
Tatyana Beloy met haar zoontje Wolf. © Nathalie Samain

Tatyana Beloy combineert mama zijn met een podcast, eigen zaak, tv-werk en schrijven: “Was nooit bang dat het moederschap mijn carrière zou schaden”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer: onderneemster en presentatrice Tatyana Beloy (36). Onlangs startte ze een podcast over het moederschap, ‘Studio Beloy’, én ze schrijft aan een boek. Ondertussen leidt ze Supastar, dat musicalkampen voor kinderen organiseert, en werkt ze voor tv. Gelukkig komt ze thuis tot rust bij haar man Konrad en zoontje Wolf. “Als Wolf slaapt, ben ik met andere dingen bezig. Dat heb ik nodig.”

 1. Hilde Van Mieghem is een twijfelend avondmens: “Ik nam dertig jaar lang slaappillen, maar ben daarmee gestopt”

  Hilde Van Mieghem is een twijfelend avondmens: “Ik nam dertig jaar lang slaappil­len, maar ben daarmee gestopt”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: Hilde Van Mieghem. Actrice, auteur, en sinds kort ook regisseur. De Canvas-documentaire Als je eens wist doorbreekt taboes over kindermishandeling, in het tweede seizoen neemt ze partnergeweld onder de loep. “Ik ben hier nog altijd niet van gerecupereerd.”
 2. Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

  Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: acteur Nico Sturm. Naar advies van acteur Marc Van Eeghem (die in 2017 overleed) transformeerde hij van een nachtraaf in hart en nieren tot iemand die zorg draagt voor zichzelf. “Marc heeft mijn ‘minder gulzig zijn’ mee in gang gezet. Ik heb een slaaproutine ingebouwd en nadat ik opsta, mediteer ik om mijn rusttijd nog wat te verlengen.”
 3. Nancy Vermeulen leidt ruimtetoeristen op: “Ik ga niet slapen zonder dat ik de sterren gezien heb”
  PREMIUM

  Nancy Vermeulen leidt ruimtetoe­ris­ten op: “Ik ga niet slapen zonder dat ik de sterren gezien heb”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: Nancy Vermeulen (45). Ze is van kleins af aan gefascineerd door onze sterrenhemel en traint nu ruimtetoeristen, al spreekt ze zelf liever over ‘private astronauten’. “Het was altijd mijn droom om astronaut te worden. Dat maakte van mij op school een buitenbeentje, een alien.”