De foto is genomen om 6.33 uur aan de kust in Raversijde
Volledig scherm
De foto is genomen om 6.33 uur aan de kust in Raversijde © Nathalie Samain

Styliste Linda Van Waesberge neemt elke ochtend een foto van de zonsopgang: “Ik ben al 10 jaar vrijgezel, maar nooit eenzaam”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: Linda Van Waesberge (67), ex-manager van Clouseau en nu styliste voor tal van magazines. Elke dag staat ze rond 5 of 6 uur op – soms zelfs om 4 uur – en geniet ze op haar eentje van de zonsondergang in haar appartement in Raversijde. 

3 reacties

 • Danny Buyse

  1 maand geleden
  Ik heb bewondering voor zulke sterke mensen. Ik ben ook al heel lang vrijgezel en voelde mij ook nooit eenzaam. In tijden van corona is dat wel iets anders want alle sociale contacten vallen nu weg die je met hopen hebt als vrijgezel. In een relatie heb ik me al eenzamer gevoeld dan als vrijgezel zijnde.
 • Christina Peeters

  2 maanden geleden
  Wat een leuke dame!
 • Rudi Iven

  2 maanden geleden
  Is wel ook wel een heel geduldige mevrouw: Elke dag staat ze rond 5 of 6 uur op – soms zelfs om 4 uur – en geniet ze op haar eentje van de "zonsondergang" in haar appartement in Raversijde.
 1. 3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwangerschap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartverscheurend”
  PREMIUM

  3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwanger­schap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartver­scheu­rend”

  2020 loopt stilaan op z’n einde. Het was allesbehalve een evident jaar. Al helemaal niet voor vrouwen die in verwachting waren. Voor hen geen uitgebreide babyborrel, geen grootouders die op kraambezoek kunnen komen. En nog erger: geen troostende knuffels van vrienden en familie als het allemaal vreselijk misloopt en je het kindje verliest. Drie vrouwen, Lynn, Maaike en Sophie, delen hun verhaal. “Plots was ik geen mama meer en hij geen papa. Vrienden waren stil, ouders kwamen niet. We waren alleen met ons verdriet.”
 2. Actrice Joke De Bruyn houdt niet zo van de nacht, want “dan komen alle duiveltjes waar je mee worstelt venijnig piepen”
  PREMIUM

  Actrice Joke De Bruyn houdt niet zo van de nacht, want “dan komen alle duiveltjes waar je mee worstelt venijnig piepen”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: actrice Joke De Bruyn (39). Uitslapen kan ze niet. “Zelfs niet als ik pas om vijf uur in mijn bed beland, twee uur later sta ik al op.” Het toont maar aan hoe ze met het leven omgaat: niet gezapig, wel full force vooruit. Ze vertelt dan ook ronduit over haar blik op het leven én haar nieuwste geesteskind, de webserie ‘Brak’.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is