Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Schrijf eens een brief aan je toekomstige zelf: “Het is een vorm van therapie”

Via de website FutureMe.org schrijf je een brief naar jezelf in de toekomst. Eén jaar, vijf jaar, tien jaar later: op de datum die jij instelt, komt de brief bij je toekomstige zelf aan. Beeld je in hoe gek het dan zal zijn om te lezen over je leven in deze vreemde tijden. 

 1. Zo gaan Vlamingen om met hun honden, volgens de satirische Sara Leemans: “Louis, vernoemd naar Louis Paul Boon, heeft een eigen Instagrampagina”

  Zo gaan Vlamingen om met hun honden, volgens de satirische Sara Leemans: “Louis, vernoemd naar Louis Paul Boon, heeft een eigen Instagram­pa­gi­na”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: zo zijn Vlamingen met hun trouwe viervoeters.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af