Journalist Roxanne laat haar birth chart lezen.
Volledig scherm
PREMIUM
Journalist Roxanne laat haar birth chart lezen. © Roxanne Wellens/Getty Images

Redactrice Roxanne laat haar geboortehoroscoop lezen en haar jaar voorspellen: “Staat je persoonlijkheid echt in de sterren geschreven?”

“‘Jij bent net zoals Justin Bieber recht in een piekperiode geboren, die nog tot 2024 zal duren’, zegt hij. Ik begrijp het wel. Ik kende nog maar weinig tegenslag op vlak van mijn carrière.” Astrologie is een hype. Ook journalist Roxanne is erdoor gebeten. Ze gaat op bezoek bij astroloog Michael Van den Bossche, laat haar geboortehoroscoop ontcijferen en haar komende jaren voorspellen. “Ik zie het als een manier om mezelf beter te leren begrijpen.” Hoe gaat zo’n reading in zijn werk? Roxanne legt het uit in mensentaal voor wie er voor openstaat. 

 1. Prins Harry test EMDR-traumatherapie uit samen met Oprah: wat is dat en hoe werkt het? “Niet hetzelfde als hypnose”

  Prins Harry test EM­DR-traumathe­ra­pie uit samen met Oprah: wat is dat en hoe werkt het? “Niet hetzelfde als hypnose”

  De Britse prins Harry experimenteert met een relatief nieuwe traumatherapie genaamd EMDR. In zijn docuserie ‘The Me You Can’t See’, die geestelijke gezondheid bespreekbaar maakt, test hij de therapie uit samen met Oprah Winfrey en een EMDR-therapeut. Hiermee hoopt hij zijn angst na het trauma van de dood van zijn moeder te leren verwerken. Hoe werkt zo’n therapie precies? “Je kan er alle belastende ervaringen uit het verleden mee aanpakken”, zegt EMDR-therapeut Katy Bartels.
 2. Een drieling opvoeden, hoe doe je dat? Adrie (41) en Justine (37) leefden de eerste jaren in een roes: “We beleven alles drie keer zo intens”
  PREMIUM

  Een drieling opvoeden, hoe doe je dat? Adrie (41) en Justine (37) leefden de eerste jaren in een roes: “We beleven alles drie keer zo intens”

  Adrie en Justine zijn opgelucht dat ze de tropenjaren met hun drieling achter de rug hebben: “Zelfs op restaurant konden we onze ogen niet openhouden.” Intussen hebben ze meer vrije tijd, en ontwikkelden ze elk een eigen manier om de 7-jarige Esmée, Inès en Mattéo en de 12-jarige Angelina, Adries dochter uit een vorige relatie, op te voeden. Hij straalt autoriteit uit, terwijl zij gelooft in dialoog.
 3. Een voorproefje van NINA. De waarheid over Instagram ontrafeld met 7 influencers, waaronder Jamie-Lee Six (22): “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn”

  Een voorproef­je van NINA. De waarheid over Instagram ontrafeld met 7 influen­cers, waaronder Jamie-Lee Six (22): “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn”

  Zijn ze inspirerend of manipulatief? Oprecht geïnteresseerd in wat ze posten of regelrechte schnabbelaars? En hoe werkt hun scene met schijnbaar eigen wetmatigheden? We namen een duik in de wondere wereld van Instagram met de Vlaamse influencers Jamie-Lee Six (22), Zoey Hasselbank (29), Kirsten Jassies (46), Cindy Van Dyck (28), Eva Tuytelaers (35), Romy Slimbach (25) en Nanja Massy (33). Samen zijn ze goed voor heel wat volgers en dus ook heel wat invloed.