Thaïs Vanderheyden
Volledig scherm
© Thaïs Vanderheyden

Psycholoog deelt 18 slimme brainhacks voor meer geluk en minder stress

Het recept voor minder stress en meer plezier. Daar zouden we meteen voor tekenen. Goed nieuws: met slimme ‘brainhacks’ kom je al een heel eind. Psychologe Elke Van Hoof deelt enkele trucjes, gebaseerd op actuele inzichten over hoe je brein en lichaam werken, om je mentale kracht te verbeteren.

1 reactie

 • Marc Van der Vloedt

  1 jaar geleden
  Op zijn minst 18 x 40 euro (minimum tarief) bespaart.
 1. Hoe de terugkeer van Saturnus elke 28 jaar jouw leven (en dat van Adele) beïnvloedt. “Je maakt het jezelf heel moeilijk als je je verzet”

  Hoe de terugkeer van Saturnus elke 28 jaar jouw leven (en dat van Adele) beïnvloedt. “Je maakt het jezelf heel moeilijk als je je verzet”

  Zangeres Adele (33) liet heel wat wenkbrauwen fronsen toen ze afgelopen week verwees naar de ‘terugkeer van Saturnus’. Het fenomeen maakte van haar een absolute miserabele puinhoop, zegt ze, maar ze leerde er heel veel van. Wat is dat precies, die terugkeer van Saturnus? En hoe beïnvloedt het jouw leven, als je er net als Adele in gelooft? Astrologe Nele Costers geeft uitleg. “Saturnus is de planeet van volwassen worden. Maar ze noemen hem ook ‘the lord of karma’.”
 2. Al meer dan 4.000 jongeren doen mee aan Generation Now: hoe gaat het met jou vandaag?
  36

  Al meer dan 4.000 jongeren doen mee aan Generation Now: hoe gaat het met jou vandaag?

  Hoe gaat het vandaag met jou? Wat houdt jou bezig? Dat willen HLN en VTM NIEUWS te weten komen met een grote bevraging bij jongeren tussen 12 en 24 jaar. ‘Generation Now’, zoals het onderzoek heet, gebeurt in aanloop naar Rode Neuzen Dag 2021. Wil jij ook meehelpen? Surf nu naar generationnow.be en vergelijk jouw resultaat met dat van een aantal bekende influencers. Al meer dan 4000 jongeren hebben intussen de test gedaan.