Getty Images/Maskot
Volledig scherm
© Getty Images/Maskot

OPROEP. Heb jij advies nodig om gemotiveerd te blijven na 1 jaar coronamaatregelen? Stuur ons je vragen door

Mondmasker, avondklok, anderhalve meter, een reisverbod en een gebrek aan perspectief ... Hou jij de maatregelen nog flink vol na één jaar corona? Of heb je nood aan advies, om jezelf en je dichte omgeving (kinderen, ouders, partner) te blijven motiveren?

12 reacties

 • Kim Verpoorter

  1 week geleden
  Mijn vraag is de volgende: waarom ik tussen 800 leerlingen moet werken en een 50-tal collega’s, wat blijkbaar zogezegd veilig is, maar mijn ouders en vrienden niet mag zien. Ik wil sporten. Mijn hoofd leegmaken! Iets anders doen dan werken en het woord maatregelen horen.
 • Hugo Hofmans

  1 maand geleden
  Ik kan de woorden "maatregelen" en al wat daarbij hoort niet meer zien of horen. Een heel jaar lang hetzelfde en nu er vaccins zijn nog altijd datzelfde. Ipv een betere vaccin-strategie, want daar hebben we nood aan, dat kan pas écht perspectief geven (nog zo een woord perspectief ...). Het uitzicht op échte verbetering duurt té lang.
 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Wanneer een veilige thuisomgeving dan heb je dit probleem niet en doe je wat moet
 • Liesbeth Cuppens

  1 maand geleden
  Wat moeten mensen doen die geen gezin hebben in het dagelijkse leven problemen van eenzaamheid zien toenemen? Ik heb al een heel jaar geen familie noch vrienden persoonlijk kunnen zien of spreken. Leeftijd (49) is ondergeschikt, want dit probleem treft mogelijk iedereen. De enigen die ik nog zie zijn online. Beter dan niets, maar niet toereikend of vervangend voor echt contact. Ik zal blij zijn wanneer de coronaperiode voorbij is...
 • Jessica Vierendeels

  1 maand geleden
  Oh zo graag... Ik stel me elke dag de vraag waarom ik tussen 750 leerlingen mag werken en een 50-tal collega’s, maar mijn ouders en vrienden niet mag zien. Ik wil sporten. Mijn hoofd leegmaken! Iets anders doen dan werken...
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af