Getty
Volledig scherm
© Getty

Omgaan met stress doe je zo: experts geven advies

We moeten de waarheid onder ogen komen: we hebben allemaal stress. Ik weet het, jij weet het, de bomma weet het, kortom, we weten het allemaal. Of het nu over geld, de kinderen, het werk of het avondeten gaat, er zijn heel wat zaken die ons onrustig maken. Ermee leren omgaan is daarom ook oh zo belangrijk.

4 reacties

 • Eida Lam

  3 jaar geleden
  Mario Tersago : dat heet magisch denken en dat is wat kinderen en de kinderachtigen doen; is er een probleem? Doe gewoon alsof het niet bestaat dan gaat het vanzelf wel weg.
 • Louis Bouduin

  3 jaar geleden
  Het is zoiets als het juiste dieet en van die dingen. Je moet voor jezelf zoeken wat werkt, en vooral: wat niet werkt. Vaak is dat goede raad. Hoort tot een van de grote stressbezorgers, zoals je van de meeste diëten honger krijgt. Dus, lees ook dit maar als grote nonsens en u bent op de goede weg...
 • pieter arons

  3 jaar geleden
  Het is eigenlijk heel simpel gewoon positiever denken
 • Mario Tersago

  3 jaar geleden
  Bij onmacht of frustratie kan je beter gewoon accepteren en karma, zijn werk laten doen. Akkoord soms duurt het lang, maar als je in reine bent met jezelf, zal vroeg of laat, het universum plannen hebben om dit recht te zetten!
 1. Architecte Cerina Marchetta is jurylid in ‘Huis Gemaakt’: “Ik wilde jarenlang metselaar worden”

  Architecte Cerina Marchetta is jurylid in ‘Huis Gemaakt’: “Ik wilde jarenlang metselaar worden”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: Cerina Marchetta (38). De Limburgse runt samen met haar broer en zus het familiebedrijf Marchetta Familiebouwers, dat hun vader opstartte. In 2019 was ze aannemer van het jaar, in 2021 is ze jurylid in ‘Huis Gemaakt’ op VTM. “Vierentwintig uur is zo kort. Ik zou elke dag eindeloos willen rekken.”
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief