Het interview van Oprah Winfrey met Meghan Markle en de Britse prins Harry heeft veel reacties losgemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het interview van Oprah Winfrey met Meghan Markle en de Britse prins Harry heeft veel reacties losgemaakt. © Harpo Productions/Joe Pugliese v

Nu Meghan Markle openlijk praat over haar donkere gedachten: wat doe je als je bezorgd bent om iemand?

Het interview van Oprah (67) met prins Harry (36) en Meghan Markle (39) blijft nazinderen. Vooral de onthulling dat Meghan suïcidaal was, komt hard binnen. “Ik heb zelfdoding overwogen, maar werd aan mijn lot overgelaten.” Omdat mentale problemen geen taboe mogen zijn en omdat een luisterend oor superbelangrijk is, vroegen we advies aan de directrice van de Zelfmoordlijn én iemand die de dood in de ogen keek. Zij lichten toe wat je kan doen als je bezorgd bent om iemand die in de put zit. 

 1. Experten lichaamstaal analyseren hét interview met Harry en Meghan: “Haar gemaskeerde glimlach is blijk van grote minachting”
  PREMIUM
  Royalty

  Experten lichaams­taal analyseren hét interview met Harry en Meghan: “Haar gemaskeer­de glimlach is blijk van grote minachting”

  Likken aan de lippen, een wenkbrauw of mondhoek die de hoogte in schiet en gefriemel aan de trouwring. Volgens sommige kijkers zaten de Britse prins Harry (35) en Meghan Markle (39) er behoorlijk ongemakkelijk bij toen Oprah de camera’s liet draaien en hen onderwierp aan een spervuur van gevoelige vragen. Maar wat betekenen die gebaren echt? Wij lieten vier gekende experten in non-verbale communicatie het interview met de hertog en de hertogin analyseren. Een overzicht van alle details die hun lichaamstaal verklapte, tussen de gesproken regels door.
 2. Meghan Markle vertelt over zelfmoordneigingen en ‘discussies’ over Archies huidskleur tijdens Oprah-interview
  Royalty

  Meghan Markle vertelt over zelfmoord­nei­gin­gen en ‘discussies’ over Archies huidskleur tijdens Op­rah-interview

  “Niemand zou dit mogen meemaken.” Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) namen afgelopen nacht geen blad voor de mond tijdens hun spraakmakende interview met Oprah (67). De hertogin had het onder meer over racisme binnen Buckingham Palace - “Er waren gesprekken over hoe donker de huid van Archie zou zijn” - en het desastreuze effect op haar mentale gezondheid. “Ik heb zelfdoding overwogen, maar werd aan mijn lot overgelaten. Voor hulp ging ik naar één van Diana’s beste vriendinnen.” En de relatie met Harry’s familie? Die ligt momenteel in puin.
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af