Tine en Melissa.
Volledig scherm
PREMIUM
Tine en Melissa. © rv

Net als Lize Feryn lijden Tine en Melissa al jaren onder ‘thinshaming’: “In de winter draag ik 3 jassen om breder te lijken”

Actrice Lize Feryn (27) worstelt al jaren met kritiek omdat ze 'te mager’ zou zijn. Ze krijgt vernietigende commentaar op haar uiterlijk of wordt ervan beschuldigd jonge meisjes anorexia te geven. “Maar ik ben gewoon van nature mager gebouwd.” Voor Melissa (25) en Tine* (54) klinkt het al te herkenbaar. Zij worden al hun hele leven scheef bekeken door hun maatje minder. “Ben jij niet te mager om deze job te doen?”

 1. Lize Feryn reageert op kritiek van volger over uiterlijk: “Ik ga me niet verstoppen omdat ik slanker ben dan de gemiddelde mens”
  Showbizz

  Lize Feryn reageert op kritiek van volger over uiterlijk: “Ik ga me niet verstoppen omdat ik slanker ben dan de gemiddelde mens”

  Dat Lize Feryn (27) via sociale media regelmatig kritiek krijgt op haar slanke uiterlijk, bewees de actrice zondag door een berichtje van een volger te delen via haar Instagram Stories. Die schreef dat de West-Vlaamse “veel te mager is”. “Ik zie mezelf ook liever met wat meer rondingen. Maar kijk, de natuur heeft het voor mij anders beslist”, reageert de actrice.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York