Volledig scherm
© Filip Van Roe

Music maestro’s Joris Brys en Ruben Block babbelen in NINA over hun liefde voor muziek

Triggerfinger-frontman Ruben Block (48) zit tegenwoordig mee aan het roer van radiozender Willy. En sportpresentator Joris Brys (31) is sinds kort bijna dagelijks op Studio Brussel te horen. Twee charmante mannen met een groot hart voor mooie melodieën en een stem om graag naar te luisteren? Daar zit muziek in.

0 reacties

 1. “Niet weglachen, niet terugkaatsen”: zo neem je complimenten het best in ontvangst op Complimentendag
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  “Niet weglachen, niet terugkaat­sen”: zo neem je complimen­ten het best in ontvangst op Complimen­ten­dag

  Op 1 maart is het Complimentendag. De dag bij uitstek om complimentjes te krijgen en ermee rond te strooien als was het confetti. Of ben jij zo iemand die complimentjes steeds afwimpelt à la ‘Ach, ‘t was een soldeke’? En wat zegt dat over jezelf? Klinisch psychologe Lynn Jespers legt uit waarom we zo vaak stuntelen met lof en hoe we het met plezier in ontvangst kunnen nemen. “Meteen een compliment terugkaatsen komt geforceerd over.”
 2. Sportanker Lies Vandenberghe werd pas bij de nieuwsdienst een ochtendmens: “Het geeft een enorme kick om als eerste het nieuws naar de luisteraars te brengen”

  Sportanker Lies Vandenberg­he werd pas bij de nieuws­dienst een ochtend­mens: “Het geeft een enorme kick om als eerste het nieuws naar de luiste­raars te brengen”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: sportanker Lies Vandenberghe (30). Ze vertelt hoe haar job bij de nieuwsdienst haar ritme doorheen heeft gezwierd - “Ik stond om kwart voor vier op en was om vijf uur op de redactie.” - en praat ronduit over haar grote liefdes Maarten Breckx en hun zoontje Georges. “De angst dat er iets met Georges zou gebeuren, kan me soms zot maken.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen