De rouwfoto van Lara die ook gebruikt werd op haar afscheidsceremonie.
Volledig scherm
De rouwfoto van Lara die ook gebruikt werd op haar afscheidsceremonie. © Frankie and Fish

Mooie woorden tijdens de ceremonie voor columniste Lara Switten: “Steffen zei dat hij er zou zijn. Lara beloofde hetzelfde, always and everywhere”

‘Mijn zonneke’, zo noemde de papa van Lara Switten (35) zijn dochter altijd. En het is waar: Lara was een zon die straalde, overal waar ze kwam. Voor echtgenoot Steffen was ze zijn fundament. Onze NINA-columniste en momblogger schreef tien maanden lang over het leven met baarmoederhalskanker als mama van drie. Vandaag namen haar naasten afscheid van haar, een ceremonie die al haar volgers thuis live konden volgen. Iets waar Lara op stond. Een overzicht van de liefde, de vechtlust en de lichtpuntjes.

23 reacties

 • bart vansteenkiste

  2 maanden geleden
  de doden zeggen niets , en zijn ook niet hier . waarom weent u en bent u vol verdriet ? zei is niet hier , ze is niet eens in de tijd , wat is de tijd de universe en alles er in. ze loopt al lang terug rond vol vreugde van wat ze nu ziet en weet. het koningrijk van elohim is velen malen groter dan wat u ziet in de universe , trouwens de universe is de grote van een voetbal in de schaal en de palm van gods hand , het bevind zich in een andere domein van de hallen van god , velen weten NIETS.
 • Guy Pollaerts

  2 maanden geleden
  We kennen deze dappere vrouw niet persoonlijk, we hebben wel haar collums gevolgd. Ongelofelijk de moed en het optimisme die zij had… Ons diepste medeleven voor de familie, vooral haar lieve man en de kindjes💕
 • Silvie Gerrits

  2 maanden geleden
  Het ga je goed super mooie engel hierboven
 • Veerle Abraham

  2 maanden geleden
  Zoveel leed in dit prachtig gezin,aangedaan door die vreselijke kanker!!Sterkte toegewenst aan ieder van jullie.Ze heeft een prachtige uitvaart gehad,vol liefde en genegenheid.Het ga je goed Lara aan de andere kant,somewhere...
 • Lies Van de velde

  2 maanden geleden
  Heb haar column gelezen en zo haar een beetje leren kennen ,ik hoop dat ze nu de rust heeft gevonden rust zacht Lara en veel sterkte aan familie en vrienden zal je nooit vergeten
 1. PORTRET: Lara Switten, onze columniste die vocht voor het leven. “Ik heb nergens spijt van, en ik zou het zo weer allemaal opnieuw doen”
  PREMIUM

  PORTRET: Lara Switten, onze columniste die vocht voor het leven. “Ik heb nergens spijt van, en ik zou het zo weer allemaal opnieuw doen”

  Maandenlang ontroerde ze ons met haar column in NINA. Momblogger Lara Switten (35), die week na week openhartig vertelde over leven met baarmoederhalskanker als mama van drie. Ze vocht hard. Nu is haar strijd helaas ten einde gekomen. Lara is gisteren heengegaan in haar woonkamer in Beringen. Net zoals ze wilde: omringd door de mensen die ze zo graag zag. Dit was haar strijd, geïllustreerd met haar eigen woorden.