Annelies Verlinden en Ann Wauters.
Volledig scherm
Annelies Verlinden en Ann Wauters. © Eva Vlonk

Minister Annelies Verlinden en basketbalsters Ann Wauters zijn vriendinnen voor het leven. “Als ik online lelijke kritiek zie, denk ik: ‘hopelijk leest ze dat niet”

Dit weekend viert NINA de vriendschap met twee bekende vriendinnenduo’s. Minister Annelies Verlinden (42) en basketbalster Ann Wauters (40) komen uit twee erg verschillende werelden, en toch begrijpen ze elkaar door en door. En actrices Clara Cleymans (32) en Charlotte Timmers (32) zijn high school friends en elkaars absolute tegenpolen. 

 1. Wesley Sonck en vriendin Virginie Van Mol delen hun geheimen voor een goede relatie: “Mocht er tussen ons niet zoveel liefde zijn, was het al lang gedaan”

  Wesley Sonck en vriendin Virginie Van Mol delen hun geheimen voor een goede relatie: “Mocht er tussen ons niet zoveel liefde zijn, was het al lang gedaan”

  Hij staat niet langer op een voetbalveld, maar Wesley Sonck (42) weet nog altijd te scoren. Als voetbalanalist op tv. Met zijn gulle lach in de Container Cup. En al helemaal bij Virginie Van Mol (43): handelswetenschapper, mooi meisje uit zijn geboortestad Ninove en de vrouw die hem al vier jaar gelukkig maakt. Samen hebben ze vijf opgroeiende kinderen onder de vleugels – en dat is geen sinecure. “Virginie is ontzettend lief. Té lief soms. En ik vind haar ook enorm sexy.”
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af