Fleur.
Volledig scherm
PREMIUM
Fleur. © Floor Knuyt

Mijn huid, mijn canvas: Fleur is een fier sproetenkopje. “Ik ben een prototype bleekscheet met rode haren en melkflessen”

“Ik kan mezelf niet voorstellen zonder. Moest ik morgen opstaan en alle kleine stipjes zijn verdwenen, dan zou ik een stuk van mezelf kwijt zijn.” Onze huid heeft een enorme impact op ons zelfbeeld. Dat vertelt ook Fleur (25) in onze nieuwe reeks ‘Mijn huid, mijn canvas’. Ze koestert haar sproetjes, maar moest leren om haar bleke huid te appreciëren. “Als tiener durfde ik tijdens de eerste zomermaanden zelfs geen short te dragen.” Dermatoloog Ingrid Van Riet licht toe hoe je zo’n velletje à la Fleur het best verzorgt. 

  1. OPROEP. NINA zoekt mensen die willen vertellen over hun huid (en de impact ervan op hun zelfbeeld)

    OPROEP. NINA zoekt mensen die willen vertellen over hun huid (en de impact ervan op hun zelfbeeld)

    Sun’s out, buns out! Tijdens de zomer durven we meer huid te tonen. De één doet het zonder nadenken, voor de ander ligt dat wat moeilijker. Omdat ze aan de lopende band zonnecrème moeten smeren om hun porseleinen huid te beschermen, omdat iedereen op straat staart naar hun tattoos of omdat ze een bepaalde wijnvlek niet meer kunnen verstoppen. Voor een nieuwe reeks zoeken we mensen die hierover willen babbelen.