thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Met deze tip word je elke ochtend met een net iets beter humeur wakker

Eerlijk is eerlijk: de kans is klein dat je op maandag boordevol energie uit bed springt en meteen klaar bent voor de dag. Last van een klein ochtendhumeurtje? Dan helpt deze tip om net iets vrolijker uit bed te stappen. 

2 reacties

 • Elke Celis

  4 jaar geleden
  "Weinig hoef je niet te doen." Misschien eens aanpassen, want dit vormt de misvatting dat je veel moet doen...
 • ronny cuypers

  4 jaar geleden
  Op tijd gaan slapen zodat je vroeg genoeg wakker wordt voor een kwartiertje knuffelen. Een fantastisch begin van de dag.
 1. Tom Eerebout, de Vlaamse stylist van Lady Gaga: “Ik heb haar eens een avond uitgebreid getroost toen ze een zware angstaanval doormaakte”

  Tom Eerebout, de Vlaamse stylist van Lady Gaga: “Ik heb haar eens een avond uitgebreid getroost toen ze een zware angstaan­val doormaakte”

  “Wanneer ik ’s morgens de eerste tram door de straat hoor rijden denk ik: Nu moet ik echt gaan slapen.” Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Tom Eerebout, stylist van onder anderen Lady Gaga en Hooverphonic, is duidelijk dat laatste. Hij vertelt over zijn man Joost, een ochtendmens, zijn zelfzorgroutine en zijn werk. “In het Sportpaleis droeg Lady Gaga haar nummer The Edge of Glory aan me op.”