Britney Spears - Jonas - Michael - Dylan - Anissa
Volledig scherm
PREMIUM
Britney Spears - Jonas - Michael - Dylan - Anissa © rv

“Mensen beginnen Britney eindelijk serieus te nemen”: 4 superfans scharen zich achter #FreeBritney

De documentaire over Britney Spears blijft nazinderen. Of je nu van haar muziek houdt of niet: het is onthutsend om te zien dat de megaster eigenlijk niets te zeggen heeft over haar eigen leven en platgewalst wordt door haar vader en de bikkelharde entertainmentindustrie. Ook deze vier fans trekken aan de alarmbel. “Er zijn twee Britneys. De ene zet bizarre filmpjes op Instagram als protest tegen haar lijden. De andere is lief, verlegen en timide.” 

 1. Actrice Joke De Bruyn houdt niet zo van de nacht, want “dan komen alle duiveltjes waar je mee worstelt venijnig piepen”
  PREMIUM

  Actrice Joke De Bruyn houdt niet zo van de nacht, want “dan komen alle duiveltjes waar je mee worstelt venijnig piepen”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: actrice Joke De Bruyn (39). Uitslapen kan ze niet. “Zelfs niet als ik pas om vijf uur in mijn bed beland, twee uur later sta ik al op.” Het toont maar aan hoe ze met het leven omgaat: niet gezapig, wel full force vooruit. Ze vertelt dan ook ronduit over haar blik op het leven én haar nieuwste geesteskind, de webserie ‘Brak’.
 2. Controversiële docu legt ‘gevangenschap’ van Britney Spears bloot: “Zonder dokters en advocaten die me dagelijks analyseren zou ik vrij zijn”
  PREMIUM
  Celebrities

  Controver­siële docu legt ‘gevangen­schap’ van Britney Spears bloot: “Zonder dokters en advocaten die me dagelijks analyseren zou ik vrij zijn”

  Een nieuwe documentaire over Britney Spears (39) houdt het internet al dagen in z'n greep. Onderwerp van gesprek is de bewindvoering van papa Jamie (68), die al sinds haar zenuwinzinking van 2008 het doen en laten van z’n dochter controleert. Terwijl verschillende stemmen steeds luider oproepen om Britney zelfstandig beslissingen te laten nemen - “Ik weet als geen ander wat ze allemaal kan”, klinkt het in de docu - haalt nu ook vriendje Sam Asghari (27) hard uit naar z'n schoonvader. “Ik heb nul respect voor iemand die constant obstakels op ons pad gooit.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie