Cato Vermeulen
Volledig scherm
PREMIUM
Cato Vermeulen © rv

Meer mensen zoeken heil in astrologie als leidraad bij belangrijke levenskeuzes. “Het is onterecht dat de Schorpioen altijd wordt afgebeeld als zondebok”

Astrologie is in trek. Steeds meer mensen kijken naar de planeten om te achterhalen of ze matchen met hun partner of om advies in te winnen over hun carrière. Sommigen baseren zich er zelfs op om een zwangerschap te plannen. En da’s niet zo gek, zegt astrologe Cato Vermeulen. “In tijden van onrust, zoals de coronacrisis, gaan mensen vaak op zoek naar guidance en verheldering.”

 1. Het Watermantijdperk gaat in en zal ruim 2.000 jaar duren. Wat kan je volgens astrologen verwachten?
  PREMIUM

  Het Waterman­tijd­perk gaat in en zal ruim 2.000 jaar duren. Wat kan je volgens astrologen verwachten?

  Volgens de astrologie staan we aan het begin van een nieuwe wereld. Het Watermantijdperk gaat in, en zal zo’n 2.160 jaar duren. Een shift die nu nog voor veel turbulentie zorgt, maar uiteindelijk een nieuwe manier van zijn en leven zal inluiden. Althans toch als we astrologen mogen geloven. Astroloog Michael Van den Bossche legt uit wat het Watermantijdperk precies inhoudt, waar die overgang ineens vandaan komt en wat we ervan kunnen leren. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
 2. Actrice Joke De Bruyn houdt niet zo van de nacht, want “dan komen alle duiveltjes waar je mee worstelt venijnig piepen”
  PREMIUM

  Actrice Joke De Bruyn houdt niet zo van de nacht, want “dan komen alle duiveltjes waar je mee worstelt venijnig piepen”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: actrice Joke De Bruyn (39). Uitslapen kan ze niet. “Zelfs niet als ik pas om vijf uur in mijn bed beland, twee uur later sta ik al op.” Het toont maar aan hoe ze met het leven omgaat: niet gezapig, wel full force vooruit. Ze vertelt dan ook ronduit over haar blik op het leven én haar nieuwste geesteskind, de webserie ‘Brak’.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie