Guy Kokken
Volledig scherm
PREMIUM
© Guy Kokken

Lost Frequencies is de meest gestreamde Vlaamse artiest. “Professioneel was het een topjaar, maar privé waren er diepe dalen”

“Mensen gaan helemaal los, en ik krijg al dat genot recht in mijn gezicht. Het is een privilege om daar bij te zijn.” Felix De Laet (28), beter bekend als Lost Frequencies, is een wereldster. De Brusselse dj is op Spotify de meest gestreamde Vlaamse artiest in België, reist de hele planeet rond, vult moeiteloos stadions en zijn nieuwe hit Where Are You Now loopt als een tierelier. Maar privé liep het dit jaar naar eigen zeggen allemaal net een beetje minder gesmeerd. “Tot voor kort had ik zes jaar lang een vriendin die mijn steun en toeverlaat was.” 

  1. COLUMN. Sylvia Van Driessche over haar belabberde slaapgewoontes: “Het dieptepunt was toen ik in slaap viel op restaurant”
    PREMIUM

    COLUMN. Sylvia Van Driessche over haar belabberde slaapge­woon­tes: “Het dieptepunt was toen ik in slaap viel op restaurant”

    Sylvia Van Driessche (45) is een vroege vogel. Haar dag start soms al om drie uur ’s morgens: nog voor de wereld ontwaakt heeft ze er al enkele uren me-time opzitten. Helaas gaat die gewoonte ook gepaard met enkele hardnekkige nadelen, zo vertelt ze in deze column. “Ik beledigde enkele vrienden door naar hun eerste, zelfgeschreven tv-reeks te gaan kijken en bij elke aflevering al na tien minuten in slaap te vallen. Als wraak werden er foto’s van mij genomen.”