Guy Kokken
Volledig scherm
© Guy Kokken

Karl Vannieuwkerke en vriendin Caroline Vereenooghe delen geheimen voor goede relatie: “Beloven dat je altijd samenblijft vind ik een last”

Drie jaar geleden sloeg totaal onverwacht een vonk over in Diksmuide. Sindsdien brandt het vuur tussen VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke en dierenarts Caroline Vereenooghe. Ze wonen op een prachtige plek tussen de weilanden, samen met zoontje Jack (2) en Karls kinderen Jef (16) en Marte (15). “Op een bepaald moment voelden we allebei dat er iets wás tussen ons. Het moest alleen nog even gezegd worden.”

  1. Nieuwe TikTok-filter ‘ontspiegelt’ je gezicht en dat is shockerend voor velen: “Ik haat deze trend. Ik voel me zo lelijk”

    Nieuwe Tik­Tok-fil­ter ‘ontspie­gelt’ je gezicht en dat is shockerend voor velen: “Ik haat deze trend. Ik voel me zo lelijk”

    Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waarom belieg je me constant? Dat denk je als je de ‘inverted’-filter op videoapp TikTok gebruikt. De filter toont je hoe je gezicht eruitziet als het niét gespiegeld wordt en dat is schrikken voor velen. Vooral omdat het ook pijnlijk duidelijk maakt wie zich wel en niet gelukkig mag prijzen met een symmetrisch gezicht.
  2. Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

    Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

    Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: acteur Nico Sturm. Naar advies van acteur Marc Van Eeghem (die in 2017 overleed) transformeerde hij van een nachtraaf in hart en nieren tot iemand die zorg draagt voor zichzelf. “Marc heeft mijn ‘minder gulzig zijn’ mee in gang gezet. Ik heb een slaaproutine ingebouwd en nadat ik opsta, mediteer ik om mijn rusttijd nog wat te verlengen.”