Jamie-Lee Six.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamie-Lee Six. © Nathalie Samain

INTERVIEW. Influencer Jamie-Lee Six (22): “Ik heb er bewust voor gekozen om het verhaal over mijn borstvergroting te delen met mijn community”

NINAJe zou het niet verwachten met 229.000 volgers, maar Jamie-Lee Six (22) is bloedserieus: “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn.” De actrice, presentatrice en influencer, die bijna tien jaar geleden bekend werd, rolde eerder toevallig in het vak. Jamie-Lee vertelt onder meer over de weg die ze aflegde, waarom ze geen fan is van het etiket ‘influencer’ en haar recente borstvergroting. “Online probeer ik zo echt mogelijk te zijn, maar in real life word ik voortdurend gedwongen om een masker op te zetten.” 

  1. Een voorproefje van NINA. De waarheid over Instagram ontrafeld met 7 influencers, waaronder Jamie-Lee Six (22): “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn”

    Een voorproef­je van NINA. De waarheid over Instagram ontrafeld met 7 influen­cers, waaronder Jamie-Lee Six (22): “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn”

    Zijn ze inspirerend of manipulatief? Oprecht geïnteresseerd in wat ze posten of regelrechte schnabbelaars? En hoe werkt hun scene met schijnbaar eigen wetmatigheden? We namen een duik in de wondere wereld van Instagram met de Vlaamse influencers Jamie-Lee Six (22), Zoey Hasselbank (29), Kirsten Jassies (46), Cindy Van Dyck (28), Eva Tuytelaers (35), Romy Slimbach (25) en Nanja Massy (33). Samen zijn ze goed voor heel wat volgers en dus ook heel wat invloed.
  2. Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse joggingbroek kan ook vrouwelijk zijn”

    Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse jogging­broek kan ook vrouwelijk zijn”

    Sportief maar sexy. Zo kan je de kledingstijl van zangeres Jill Shaw het best omschrijven. En ze voelt zich niet alleen thuis op een podium. Met haar lange blonde haar en outfits in tie-dye lijkt ze nog het meest op een babe op een surfstrand. Hoe ze haar unieke outfits samenstelt? Dat vertelt Jill aan de hand van haar signature look. “In mijn haar draag ik het liefst wilde beach waves. Alsof ik net uit de zee kom.”
  1. Een drieling opvoeden, hoe doe je dat? Adrie (41) en Justine (37) leefden de eerste jaren in een roes: “We beleven alles drie keer zo intens”
    PREMIUM

    Een drieling opvoeden, hoe doe je dat? Adrie (41) en Justine (37) leefden de eerste jaren in een roes: “We beleven alles drie keer zo intens”

    Adrie en Justine zijn opgelucht dat ze de tropenjaren met hun drieling achter de rug hebben: “Zelfs op restaurant konden we onze ogen niet openhouden.” Intussen hebben ze meer vrije tijd, en ontwikkelden ze elk een eigen manier om de 7-jarige Esmée, Inès en Mattéo en de 12-jarige Angelina, Adries dochter uit een vorige relatie, op te voeden. Hij straalt autoriteit uit, terwijl zij gelooft in dialoog.