Jamie-Lee Six.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamie-Lee Six. © Nathalie Samain

INTERVIEW. Influencer Jamie-Lee Six (22): “Ik heb er bewust voor gekozen om het verhaal over mijn borstvergroting te delen met mijn community”

NINAJe zou het niet verwachten met 229.000 volgers, maar Jamie-Lee Six (22) is bloedserieus: “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn.” De actrice, presentatrice en influencer, die bijna tien jaar geleden bekend werd, rolde eerder toevallig in het vak. Jamie-Lee vertelt onder meer over de weg die ze aflegde, waarom ze geen fan is van het etiket ‘influencer’ en haar recente borstvergroting. “Online probeer ik zo echt mogelijk te zijn, maar in real life word ik voortdurend gedwongen om een masker op te zetten.” 

  1. Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse joggingbroek kan ook vrouwelijk zijn”

    Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse jogging­broek kan ook vrouwelijk zijn”

    Sportief maar sexy. Zo kan je de kledingstijl van zangeres Jill Shaw het best omschrijven. En ze voelt zich niet alleen thuis op een podium. Met haar lange blonde haar en outfits in tie-dye lijkt ze nog het meest op een babe op een surfstrand. Hoe ze haar unieke outfits samenstelt? Dat vertelt Jill aan de hand van haar signature look. “In mijn haar draag ik het liefst wilde beach waves. Alsof ik net uit de zee kom.”
  2. Controlefreak of dramalama? Deze test onthult aan welk onaangenaam of toxisch gedrag je je schuldig maakt

    Controle­freak of dramalama? Deze test onthult aan welk onaange­naam of toxisch gedrag je je schuldig maakt

    Wij, mensen, zijn niet perfect. Sterker nog, soms zijn we ronduit onaangenaam. We zijn negatief, lui of arrogant. Bewust of onbewust. “Elk van ons vertoont nu en dan toxisch gedrag”, gelooft de CEO van Truity, een Amerikaans bedrijf dat persoonlijkheidstesten ontwikkelt. Daarom is hun nieuwe test er eentje die ons helpt de vinger te leggen op het onaangename gedrag waar we ons het meest schuldig aan maken. Ben jij een mansplainer, dramalama of controlefreak?