Jan Vandevyver
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Vandevyver

INTERVIEW. Ilse Van Loy (35), de vrouw van Peter Van de Veire: “In een huwelijk draag je elkaar als de ander het moeilijk heeft. Dat hebben we gedaan”

Ilse Van Loy is getrouwd met de man die ons ’s ochtends wakker maakt en ons ’s avonds doet dromen van een nieuwe wasmachine: Peter Van de Veire (49), met wie ze zoontje Lex (1) heeft en die haar dertien jaar geleden ook plusmama maakte van Jitske (27), Kato (24) en Hebe (21). NINA sprak haar twee uur lang over lichte en minder lichte onderwerpen, van haar gevoel voor humor en bekend zijn tot onze geestelijke gezondheidszorg en haar huwelijk. “Ondertussen maak ik weleens een mopje over wat ons overkomen is.”

 1. Actrices Clara Cleymans en Charlotte Timmers zijn elkaars tegenpolen én hartsvriendinnen: “We hebben al ons liefdesverdriet gedeeld”
  PREMIUM

  Actrices Clara Cleymans en Charlotte Timmers zijn elkaars tegenpolen én hartsvrien­din­nen: “We hebben al ons liefdesver­driet gedeeld”

  High school friends en elkaars absolute tegenpolen, dat zijn actrices Clara Cleymans (32) en Charlotte Timmers (32). Ze vertellen over de unieke band met hun zielsverwant en knuffelcontact. “Met Clara opgroeien was niet simpel”, zegt Charlotte. “Ze heeft een onuitstaanbaar talent voor alles.” Clara: “Als ik op straat naast Charlotte liep, had niemand nog oog voor mij.”
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"