Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Hoe kom je een lockdown door die maar blijft duren? Stop met tellen en leef in het moment

PsychoGeruisloos heeft de federale regering de coronamaatregelen opnieuw verlengd, zo vernamen we uit het Staatsblad. Plannen maken op langere termijn blijft moeilijk, zo niet onmogelijk. Misschien is dit het uitgelezen moment om wat meer ‘in het hier en nu te leven’. Maar hoe?

7 reacties

 • Nico Herbots

  12 maanden geleden
  Vanuit een comfortabele woning, gelukkige gezinssituatie en maandelijks vast loon is het makkelijk praten natuurlijk. Maar zit nu maar met een veel te groot gezin in een krap, vervallen appartementje in een slechte buurt. Leef nu maar samen met een verslaafde of geweldadige partner of ouder. Wees maar die zelfstandige die het faillissement van zijn langdurig gesloten zaak ziet naderen. Lekker chillen zeggen ze dan. Misschien je tijd toch eens nuttig gebruiken door een keer rondom je te kijken?
 • Jan Van de Velde

  1 jaar geleden
  Alleen wie zich aanpast, overleeft!
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Nu is het toch echt wel heel eenvoudig om in het moment te leven. Lekker rustig thuis, je wordt niet meer gestoord (schakel die Smartphone, die TV en die computer eens uit - oh ja, die spelletjesdingen ook) en nergens naartoe moeten. Zalig gewoon. Als het nu nog niet lukt om in het moment te leven dan zal het nooit meer lukken.
 • Dick De Zeure

  1 jaar geleden
  Doe gewoon wat je graag doet. Misschien is het tijd voor die nieuwe tv of hifi installatie waar je al zo lang van droomt, eet en drink wat je lekker vind en laat al die gezondheid goeroes uw leven niet bepalen. Wat maakt het nog uit? We zitten vast aan een virus waarvan niemand weet of dit wel ooit weg zal gaan!
 • Mario Roman

  1 jaar geleden
  Ons geduld is op