Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Hoe kom je een lockdown door die maar blijft duren? Stop met tellen en leef in het moment

PsychoGeruisloos heeft de federale regering de coronamaatregelen opnieuw verlengd, zo vernamen we uit het Staatsblad. Plannen maken op langere termijn blijft moeilijk, zo niet onmogelijk. Misschien is dit het uitgelezen moment om wat meer ‘in het hier en nu te leven’. Maar hoe?

5 reacties

 • piet devlieger

  3 dagen geleden
  Nu is het toch echt wel heel eenvoudig om in het moment te leven. Lekker rustig thuis, je wordt niet meer gestoord (schakel die Smartphone, die TV en die computer eens uit - oh ja, die spelletjesdingen ook) en nergens naartoe moeten. Zalig gewoon. Als het nu nog niet lukt om in het moment te leven dan zal het nooit meer lukken.
 • Dick De Zeure

  3 dagen geleden
  Doe gewoon wat je graag doet. Misschien is het tijd voor die nieuwe tv of hifi installatie waar je al zo lang van droomt, eet en drink wat je lekker vind en laat al die gezondheid goeroes uw leven niet bepalen. Wat maakt het nog uit? We zitten vast aan een virus waarvan niemand weet of dit wel ooit weg zal gaan!
 • Mario Roman

  3 dagen geleden
  Ons geduld is op
 • Gerd Deketelaere

  3 dagen geleden
  Kan wel zijn maar jezelf voortdurend ter orde roepen is best wel vermoeiend.
 • Emi Hergersberg

  3 dagen geleden
  wie zich voor velerlei dingen interesseert, hobby's heeft, zichzelf geduldig heeft leren bezighouden en creatief is, die heeft daar allemaal minder of zelfs geen last van. Conclusie : zorg voor een gezellige thuis waar uw kinderen enkele zinvolle bezigheden mogen ontwikkelen en niet enkel op allerlei feestjes en buitenaktiviteiten kikken.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie