Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Min An via Pexels

Hoe is het gesteld met jouw zelfbeeld? Neem deel aan onze enquête (en maak kans op een mooi prijzenpakket!)

Een jaar corona. Een jaar lang mondmaskers dragen, alcoholgel inslaan en naar jezelf (of de kat van een collega) staren tijdens videomeetings. We hebben het overleefd. Maar heeft het ook een impact gehad? Heeft corona een invloed gehad op wat je aantrekt? Wat je smeert? En vooral: hoe je naar jezelf kijkt? Tijd om de balans op te maken! De resultaten van de enquête lees je binnenkort in Goed Gevoel en NINA.

 1. Intensivist Geert Meyfroidt steelt graag de avonduren: “Tijdens de eerste coronagolf kon ik niet slapen”

  Intensi­vist Geert Meyfroidt steelt graag de avonduren: “Tijdens de eerste coronagolf kon ik niet slapen”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: Geert Meyfroidt (49). Als intensivist en kliniekhoofd in het UZ Leuven racet hij door de coronacrisis, vaak met maar een paar uren slaap achter de kiezen. “Je moet echt niet wakker liggen van wat occasioneel slaaptekort. Ik zie nogal wat ellende om me heen en dan besef je maar al te goed hoe relatief zo’n nachtje minder goed slapen is.”
 2. De satirische Sara Leemans over nostalgie: “Café De Statie is dé plek om na het werk snel ‘enen’ te pakken en de avond af te sluiten met ‘ne voorleste’”

  De satirische Sara Leemans over nostalgie: “Café De Statie is dé plek om na het werk snel ‘enen’ te pakken en de avond af te sluiten met ‘ne voorleste’”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de ­doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Het thema van deze week: café nostalgie!
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”