-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Getty Images

Het ontstoken brein: hoe een verstoord immuunsysteem tot psychische problemen kan leiden

Er zijn sterke aanwijzingen dat een verstoord immuunsysteem kan leiden tot ernstige psychische klachten. Behandelaars zijn niet erg gespitst op deze “dwarsverbanden tussen lichaam en geest”, waardoor patiënten tussen wal en schip vallen. 

3 reacties

 • Emi Hergersberg

  5 maanden geleden
  leven we niet in een ziekmakende maatschappij ? de dagelijkse files bepalen vaak ongewild mijn humeur... Ik ben digibeet en als ik niet mee kan of wil, dan word ik maatschappelijk gediscrimineerd. Mogen we nog ons eigen ritme kiezen om gezond te kunnen blijven ?
 • Sobek Wessels

  5 maanden geleden
  Tegenwoordig weten Dokters niet meer wat de Eed van Hippocrates betekend ! Hier een klein stukejs uit : In ieder huis waar ik binnentreed, zal ik slechts komen in het belang van mijn patiënten. Tegenwoordig is het uit Geld belang en hoeveel keren ze je terug kunnen laten komen om aan je te verdienen ...ze luisteren niet eens meer en handelen al lang niet meer in het belang van de patient maar van de Farma industrie en vooral Zichzelf !
 • Jo Van Echelpoel

  5 maanden geleden
  Vrezend dat dat aantal veel hoger ligt door de organisatie van onze samenleving blijkt onze chemische cultuur toch het meeste invloed te hebben op onze fysieke gezondheid!
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"