Ella-June Henrard.
Volledig scherm
Ella-June Henrard. © Greetje Van Buggenhout

Het motto van actrice Ella-June Henrard: “Geef positiviteit alle ruimte”

Dinsdag wordt de rode loper uitgerold voor de duikbootfilm Torpedo, waarin Ella-June Henrard als enige vrouw aan boord gaat. In NINA vertelt de actrice wat haar drijft in het leven.

0 reacties

 1. COLUMN. Gelein houdt een depressiedagboek bij. “Ik zit in een constante staat van ‘mèh’”
  PREMIUM

  COLUMN. Gelein houdt een depressie­dag­boek bij. “Ik zit in een constante staat van ‘mèh’”

  Onze mentale gezondheid zit nog lang niet op het niveau van voor corona, toont de nieuwe Covid-19-gezondheidsenquête aan. We voelen ons angstiger, eenzamer, maar ook neerslachtiger. In juni kampte maar liefst vijftien procent van de volwassen bevolking met een depressieve stoornis. Het overkwam ook onze collega Gelein (34). Sinds ze het etiket ‘depressief’ opgeplakt kreeg, houdt ze een dagboek bij, dat je vanaf nu elke week hier kan lezen. Daarin schrijft ze over haar emoties en diepe dalen, maar ook over de fijne momenten die ze soms meemaakt. Een kwetsbaar relaas over kapotte hersenen, plakkerige grond, to-dolijstjes en depressiemopjes. “Het is het onbekende, het onzekere van zo’n depressie dat ik eng vind.”
 1. Acteur en muzikant Wim Willaert: “Mijn ex-vrouw en ik hebben nooit een kwaad woord over elkaar gezegd tegen de kinderen”

  Acteur en muzikant Wim Willaert: “Mijn ex-vrouw en ik hebben nooit een kwaad woord over elkaar gezegd tegen de kinderen”

  “Ik ga nog altijd graag uit, maar sinds ik door ‘Eigen Kweek’ bekend ben geworden, is dat toch minder.” Nachtraaf of vroege vogel? Acteur Wim Willaert (54)is zonder twijfel het eerste. Hij houdt van wilde nachten tot de zon opkomt. Maar hij is ook een familieman die de rust opzoekt, hoewel hij en de moeder van zijn kinderen gescheiden zijn. “Mensen zouden nooit mogen trouwen. Volgens mij houdt niet getrouwd zijn een relatie frisser.”