thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Geld maakt niet gelukkig, wél de vrije tijd die je ermee koopt

Geld zou niet gelukkig maken, maar laten we eerlijk zijn: echt vies zijn we er ook niet van. Heb je dan toch wat extra euro's op overschot, dan kan je er op deze manier een portie geluk mee kopen, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.

 1. Al meer dan 4.000 jongeren doen mee aan Generation Now: hoe gaat het met jou vandaag?
  36

  Al meer dan 4.000 jongeren doen mee aan Generation Now: hoe gaat het met jou vandaag?

  Hoe gaat het vandaag met jou? Wat houdt jou bezig? Dat willen HLN en VTM NIEUWS te weten komen met een grote bevraging bij jongeren tussen 12 en 24 jaar. ‘Generation Now’, zoals het onderzoek heet, gebeurt in aanloop naar Rode Neuzen Dag 2021. Wil jij ook meehelpen? Surf nu naar generationnow.be en vergelijk jouw resultaat met dat van een aantal bekende influencers. Al meer dan 4000 jongeren hebben intussen de test gedaan.
 2. COLUMN. Ine Nijs, hartsvriendin van Lara Switten: “We kunnen altijd teruggrijpen naar stukjes Lara. Maar haar geur, die zal vervagen”
  PREMIUM
  NINA

  COLUMN. Ine Nijs, hartsvrien­din van Lara Switten: “We kunnen altijd teruggrij­pen naar stukjes Lara. Maar haar geur, die zal vervagen”

  Ine Nijs was de hartsvriendin van Lara Switten, mama van 3 die vocht tegen kanker. Deze week schrijft ze over de dingen die Lara achterliet en die haar nu in leven houden. Een bomvolle Google Drive, een boek en haar stem. Maar één iets moet Ine koesteren nu het nog kan: Lara’s geur, want die zal vervagen. “Het beige huispak dat ik aantrek komt vers uit Lara’s dressing.”
 1. Acteur en muzikant Wim Willaert: “Mijn ex-vrouw en ik hebben nooit een kwaad woord over elkaar gezegd tegen de kinderen”

  Acteur en muzikant Wim Willaert: “Mijn ex-vrouw en ik hebben nooit een kwaad woord over elkaar gezegd tegen de kinderen”

  “Ik ga nog altijd graag uit, maar sinds ik door ‘Eigen Kweek’ bekend ben geworden, is dat toch minder.” Nachtraaf of vroege vogel? Acteur Wim Willaert (54)is zonder twijfel het eerste. Hij houdt van wilde nachten tot de zon opkomt. Maar hij is ook een familieman die de rust opzoekt, hoewel hij en de moeder van zijn kinderen gescheiden zijn. “Mensen zouden nooit mogen trouwen. Volgens mij houdt niet getrouwd zijn een relatie frisser.”