Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ThinkStock

E-peritieven maakt ons ongelukkiger én ongezonder. “Hoe vaker je het doet, hoe nadeliger voor je welzijn”

“Hoe groter het besmettingsgevaar aan tafel, hoe beter de band zal zijn.” Mensen die vaak samen eten en drinken zitten beter in hun vel en eten gezonder. Maar dat geldt verrassend genoeg niet voor zij die dit online doen, ontdekten communicatiewetenschappers van de Universiteit Antwerpen. Ze zoeken mensen die hun ervaringen willen delen.

 1. Mooie woorden tijdens de ceremonie voor columniste Lara Switten: “Steffen zei dat hij er zou zijn. Lara beloofde hetzelfde, always and everywhere”
  23

  Mooie woorden tijdens de ceremonie voor columniste Lara Switten: “Steffen zei dat hij er zou zijn. Lara beloofde hetzelfde, always and everywhere”

  ‘Mijn zonneke’, zo noemde de papa van Lara Switten (35) zijn dochter altijd. En het is waar: Lara was een zon die straalde, overal waar ze kwam. Voor echtgenoot Steffen was ze zijn fundament. Onze NINA-columniste en momblogger schreef tien maanden lang over het leven met baarmoederhalskanker als mama van drie. Vandaag namen haar naasten afscheid van haar, een ceremonie die al haar volgers thuis live konden volgen. Iets waar Lara op stond. Een overzicht van de liefde, de vechtlust en de lichtpuntjes.
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.