Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Daarom vinden we het erg als mensen ons ontvolgen op sociale media

Het klinkt misschien nogal oppervlakkig als je weinig bezig bent met sociale media, maar er zijn wel degelijk heel wat mensen die het pijnlijk vinden als iemand hen ontvolgt op Instagram of Facebook. Zelfs al gaat het om verre kennissen waar ze in het dagelijkse leven amper vijf woorden mee gewisseld hebben. En dat is niet eens zo gek vertellen psychologen.

2 reacties

 • John Spooks

  3 jaar geleden
  Uitleggen waarom je iemand wil "defrienden" ? Gekker moet het niet meer worden. Waar zijn we als maatschappij toch mee bezig? De virtuele wereld is belangrijker geworden dan de echte wereld! Triestig.
 • Van West Yves

  3 jaar geleden
  Geen last van.. Sociale media al 2 jaar gestopt en ik mis niets.
 1. “Toen ik ze niet meer kon verstoppen, kwam ik met mijn transitie naar buiten.” Transvrouw Sarah over haar kersverse B-cup
  PREMIUM

  “Toen ik ze niet meer kon verstoppen, kwam ik met mijn transitie naar buiten.” Transvrouw Sarah over haar kersverse B-cup

  “Mijn borsten zijn mijn pronkstukken. De vrouwelijkheid die altijd al in mij zat, is nu ook fysiek tot uiting gekomen.” Sarah Vynck (58) outte zich vorig jaar als transvrouw, na een lange, zware en vooral moedige zoektocht naar zichzelf. Dankzij hormonentherapie ging ze in een vijftal maanden van geen borsten naar cupmaat 85B. Sarah is daar niet alleen erg trots op, door haar groeiende boezem trok ze ook definitief de streep onder 57 jaar man-zijn. “Pas toen ik mijn borsten niet meer kon verstoppen, kwam ik met mijn transitie naar buiten.”
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.