Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Daarom houden sommige mensen niet van knuffelen en anderen wel

Knuffelen is goed om je bloeddruk en stressniveau te verlagen en je zelfvertrouwen op te krikken. En is het ook gewoon aangenaam, althans dat vinden sommige mensen toch. Er zijn evenveel mensen die een knuffel geven ongemakkelijk vinden. Hoe komt het dat sommige mensen van knuffelen houden, en anderen er – letterlijk – van weglopen?

4 reacties

 • Erik Audenaert

  3 jaar geleden
  Dirk , je hebt gelijk . Sommige schone jonge poppekes zouden graag eens een knuffel hebben van een gepensioneerde . Maar ze durven het vaak niet toe te geven .
 • Noella Vancompernolle

  3 jaar geleden
  Zoals bij social kissing de wangen net ver genoeg van elkaar te houden, kan je bij het social huggen voor elkaar staan en een paar keer met je schouders draaien zonder elkaar aan te raken. Geef dan gewoon een hand he.
 • Glenn Verbeeck

  3 jaar geleden
  Over het algemeen knuffel ik niet graag, maar als je iemand graag ziet doe je dat vanzelf en dan kan dat wel een goed gevoel geven natuurlijk. Maar zomaar een vreemde knuffelen? Nee bedankt, hoewel de eene persoon de andere niet is natuurlijk.
 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Welk schoon jong poppeke wil door deze gepensioneerde grijsaard eens goed geknuffeld worden aub ? Wel eerst inschrijven want er valt geen nummerke te trekken zoals bij den beenhouwer.
 1. “Toen ik ze niet meer kon verstoppen, kwam ik met mijn transitie naar buiten.” Transvrouw Sarah over haar kersverse B-cup
  PREMIUM

  “Toen ik ze niet meer kon verstoppen, kwam ik met mijn transitie naar buiten.” Transvrouw Sarah over haar kersverse B-cup

  “Mijn borsten zijn mijn pronkstukken. De vrouwelijkheid die altijd al in mij zat, is nu ook fysiek tot uiting gekomen.” Sarah Vynck (58) outte zich vorig jaar als transvrouw, na een lange, zware en vooral moedige zoektocht naar zichzelf. Dankzij hormonentherapie ging ze in een vijftal maanden van geen borsten naar cupmaat 85B. Sarah is daar niet alleen erg trots op, door haar groeiende boezem trok ze ook definitief de streep onder 57 jaar man-zijn. “Pas toen ik mijn borsten niet meer kon verstoppen, kwam ik met mijn transitie naar buiten.”