Nathalie Samain
Volledig scherm
PREMIUM
© Nathalie Samain

Comedian Wouter Deprez: "Buiten Gent kochten we een lapje grond om te bebossen. Soms componeer ik er liedjes”

NINAComedian Wouter Deprez tourt door België met zijn niet zelden uitverkochte voorstelling ‘Speech’. Dat vraagt veel van hem, en van zijn gezin. Het doet hem met heimwee terugkijken naar toen hij tien jaar geleden in Zuid-Afrika woonde, waar hij uitging in dancings en – ja, echt – zelfs bijna in de cel belandde. Maar Deprez is ook blij met zijn leven nu, vertelt hij ons. Hoe vermoeiend ook. “Na een optreden kruip ik pas rond twee uur mijn bed in met een maag vol brol.”

 1. ‘Slimste Mens’-kandidate en radiopresentatrice Dorianne Aussems (28): “Wanneer iets moet, komt de rebel in mij naar boven”
  PREMIUM

  ‘Slimste Mens’-kandidate en radiopre­sen­ta­tri­ce Dorianne Aussems (28): “Wanneer iets moet, komt de rebel in mij naar boven”

  In de ‘Slimste Mens Ter Wereld’ mocht ze de spits afbijten, op radiozender MNM is de jonge Dorianne (28) als presentatrice van ‘Generation M’ elke dag de hekkensluiter. Het maakt haar een van de grote beloftes van het Vlaamse medialandschap. Maar: wie is de Antwerpse? Een echte nachtraaf, vertelt ze ons. En nu en dan ook een feestbeest, een familiemens en een rebel met eigenwijze gewoontes. “Voor ik ga slapen, zal ik altijd nog een minuut of drie planken.”
 2. Muzikante Meskerem Mees: “Bij mijn late uren horen minder goede gewoontes zoals roken en een biertje drinken”

  Muzikante Meskerem Mees: “Bij mijn late uren horen minder goede gewoontes zoals roken en een biertje drinken”

  Singer-songwriter Meskerem Mees (22) een opkomend talent noemen is een understatement. Ze won Humo’s Rock Rally, de prestigieuze Montreux Jazz Talent Award en bovenal: talloze weke harten. Het geheim van haar succes? Ze blijft dicht bij zichzelf. Naar aanleiding van haar nieuwe debuutplaat ‘Julius’ gunt ze ons een blik in haar leven. “Songs schrijven doe ik het liefst ’s avonds wanneer het donker wordt. Dan komt de inspiratie.”