Sara Leemans
Volledig scherm
Sara Leemans © Bob Van Mol

COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: "Ben je echt op een Cultureel Evenement geweest als je geen totebag hebt gekregen?”

De ene dag verloopt al wat vlotter dan de andere, weet ook de 33-jarige single Hanne. Wanneer ze op een doordeweekse herfstdag geniet van een kopje koffie, komt er plots een ongenode gast aandraven. Of beter gezegd: aanvliegen. Dat an sich is al vervelend, maar het beestje brengt ook nog eens ongevraagd Hannes gedachtenmolen op gang. “Ga ik mijn leven nog kunnen betalen? Moet ik opslag vragen, en wat als ik dat niet krijg?” 

  1. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Ochtendboost? Het enige waar ik een ‘boost’ van krijg is het shotje tequila op vrijdagavond”

    COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Ochtend­boost? Het enige waar ik een ‘boost’ van krijg is het shotje tequila op vrijdag­avond”

    Als er één ding is waar de 33-jarige single Hanne stikjaloers op is bij anderen, dan is het wel de kracht om op te staan. Ochtenden vindt ze een ware marteling. Om dan nog maar te zwijgen over die yogi’s met hun ‘ochtendroutines’ of die ‘powerbowls’ die je een boost moeten geven om aan je dag te beginnen. “Dat alles heeft één sterke voorwaarde waar niemand echt bij stilstaat: WAKKER ZIJN, verdomme! Daar wringt het schoentje bij mij.”