Lara Switten.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara Switten. © Floor Van Der Linden

COLUMN. Moederdag door de ogen van Lara Switten (35) die strijdt tegen kanker. “Zelf eten op tafel zetten, doet me meer mama voelen”

Lara Switten (35) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat. Vandaag is het Moederdag en geniet ze ervan om nog eens achter de kookpotten te staan. “Het was lang geleden dat ik zelf gekookt had. Acht maanden om precies te zijn. Als ik dat zo zwart op wit zie staan, lijkt dat een eeuwigheid.”

  1. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Nooit gedacht dat ik mijn verjaardag zo zou vieren: kaal, in een rolstoel en zonder een glas bubbels”
    PREMIUM

    COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Nooit gedacht dat ik mijn verjaardag zo zou vieren: kaal, in een rolstoel en zonder een glas bubbels”

    Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Onlangs mocht ze vijfendertig kaarsjes uitblazen. “Dit keer geen groot feest, geen nieuwe jurk, geen rode lippenstift. Wel afhaal, een makkelijke outfit en een emmertje naast het ziekenhuisbed in de living.”