Steffen Verniers
Volledig scherm
PREMIUM
© Steffen Verniers

COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Nooit gedacht dat ik mijn verjaardag zo zou vieren: kaal, in een rolstoel en zonder een glas bubbels”

Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Onlangs mocht ze vijfendertig kaarsjes uitblazen. “Dit keer geen groot feest, geen nieuwe jurk, geen rode lippenstift. Wel afhaal, een makkelijke outfit en een emmertje naast het ziekenhuisbed in de living.”

 1. COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, brengt een boek uit: “Mijn hoofd voelt zich te jong voor een biografie. Mijn lijf te oud om ermee te wachten”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, brengt een boek uit: “Mijn hoofd voelt zich te jong voor een biografie. Mijn lijf te oud om ermee te wachten”

  Lara Switten blaast vandaag 35 kaarsjes uit. Ze werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Met hartsvriendin Ine werkt ze aan haar biografie. “Het boek zal niet alleen suikerspinnen en confetti bevatten, maar ook de bikkelharde realiteit. Het verhaal van mijn geboorte als moeder tot aan het verdict baarmoederhalskanker.”
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee