Lara Switten
Volledig scherm
PREMIUM
Lara Switten © NINA/Instagram

COLUMN. Lara Switten (34), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Ik neem nog een paar laatste selfies met lang haar”

Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Nu ze aan een nieuwe, loodzware chemokuur van 18 weken is begonnen, zet ze preventief de schaar in haar flinke haardos. “Ik straal wanneer de meisjes thuiskomen. Romée vindt dat ik op een jongen lijk. Philippa vindt me met pruik toch beter. Bloedeerlijk, die dochters van me.”

 1. COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, begint aan een nieuwe chemokuur: “Ik wil gewoon leven, verdomme”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, begint aan een nieuwe chemokuur: “Ik wil gewoon leven, verdomme”

  Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week vertelt ze over wat er door haar hoofd gaat als ze begint aan een nieuwe, loodzware chemokuur van 18 weken. “Hier zit ik weer, nauwelijks aangesterkt voor de strijd. Maar ik ben er, en ik zal vechten.”
 1. Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek