Lara Switten
Volledig scherm
PREMIUM
© Lara Switten

COLUMN. Lara Switten, strijdt tegen kanker en viert de verjaardag van dochter Romée. “Het was heerlijk, al kon ik zelf geen ballonnen opblazen of taarten bakken”

Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze wiek viert ze de verjaardag van haar dochter Romée. “Drie jaar Romée. Terwijl ik nagelbijtend de resultaten van de scans afwacht, zit ik al dagen met de melodie van ‘Lang zal ze leven in mijn hoofd’. Dat is mijn hartenwens.” 

 1. COLUMN. Lara (34) strijdt tegen kanker en houdt een memorybox bij voor haar kinderen: “Ik ging er altijd vanuit dat ik de kistjes zelf zou kunnen geven”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara (34) strijdt tegen kanker en houdt een memorybox bij voor haar kinderen: “Ik ging er altijd vanuit dat ik de kistjes zelf zou kunnen geven”

  Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week deelt ze een van haar geheimen: ze houdt voor elk van haar kinderen een memorybox bij. “Toen ze me zeven maanden geleden vertelden dat ik mijn kinderen niet zou zien groot worden, stond mijn wereld stil. Het was een donderslag bij heldere hemel. Het werd zwart voor mijn ogen. Maar ik kon één ding helder zien: die boxen vol herinneringen moesten uitpuilen van liefde.”
 2. COLUMN. Lara Switten (34), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Ik ben zo bang”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (34), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Ik ben zo bang”

  Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. De laatste uitslag voor ze naar huis mocht voor twee maanden, was positief. Maar de onwetendheid knaagt aan Lara. “Niet weten waar ik aan toe ben, maakt me kwetsbaar. Wanneer we weten waartegen we vechten, staan we sterker in onze schoenen. Met een doel voor ogen kunnen we in de verdediging gaan.”
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af