Floor van der Linden
Volledig scherm
PREMIUM
© Floor van der Linden

COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Ik kan niet anders dan incasseren. Ik voel me geen strijder”

Lara Switten (35) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat. Ze startte recent met een nieuwe chemokuur en één ding is zeker: opgeven zal ze niet. “Ik prijs me gelukkig dat ik over een bijzonder positieve inborst beschik. Ik ben ervan overtuigd dat ik beter ­genees als mijn gemoed goed is. Dat houdt me recht.”

 1. COLUMN. Moederdag door de ogen van Lara Switten (35) die strijdt tegen kanker. “Zelf eten op tafel zetten, doet me meer mama voelen”
  PREMIUM

  COLUMN. Moederdag door de ogen van Lara Switten (35) die strijdt tegen kanker. “Zelf eten op tafel zetten, doet me meer mama voelen”

  Lara Switten (35) werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat. Vandaag is het Moederdag en geniet ze ervan om nog eens achter de kookpotten te staan. “Het was lang geleden dat ik zelf gekookt had. Acht maanden om precies te zijn. Als ik dat zo zwart op wit zie staan, lijkt dat een eeuwigheid.”
 2. Een voorproefje van NINA. De waarheid over Instagram ontrafeld met 7 influencers, waaronder Jamie-Lee Six (22): “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn”

  Een voorproef­je van NINA. De waarheid over Instagram ontrafeld met 7 influen­cers, waaronder Jamie-Lee Six (22): “Eigenlijk haat ik het om bekend te zijn”

  Zijn ze inspirerend of manipulatief? Oprecht geïnteresseerd in wat ze posten of regelrechte schnabbelaars? En hoe werkt hun scene met schijnbaar eigen wetmatigheden? We namen een duik in de wondere wereld van Instagram met de Vlaamse influencers Jamie-Lee Six (22), Zoey Hasselbank (29), Kirsten Jassies (46), Cindy Van Dyck (28), Eva Tuytelaers (35), Romy Slimbach (25) en Nanja Massy (33). Samen zijn ze goed voor heel wat volgers en dus ook heel wat invloed.