Lara, Steffen, Philippa, Romée en baby Gabriel enkele maanden geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara, Steffen, Philippa, Romée en baby Gabriel enkele maanden geleden. © Frankie and Fish

COLUMN. Lara Switten (35), mama die strijdt tegen kanker: “Philippa en ik hadden een gesprek dat geen enkele mama wil hebben, over leven en dood”

Momblogger Lara Switten (35) is mama van drie en kreeg vorig jaar te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Sindsdien vertelt ze ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag heeft ze het over haar oudste dochter Philippa, die met veel vragen zit en het afgelopen jaar in sneltempo is gegroeid. “Terwijl Steffen zich even naast haar nestelt, vertelt hij dat mama alles geprobeerd heeft om weer gezond te worden. Dat niet iedereen die ziek is kan genezen, hoe hard je ook probeert.”

 1. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, over de kracht van haar man: “Als ik weg ben, ben ik weg. Maar Steffen moet door”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, over de kracht van haar man: “Als ik weg ben, ben ik weg. Maar Steffen moet door”

  “Stukje per beetje neem ik afscheid van de dingen die mij Lara maken.” Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag praat ze over haar man Steffen, haar rots in de branding, de vader van haar oogappels, haar grote liefde. “Ik zie Steffen en de kinderen en ik geloof: ‘Jullie zijn een ijzersterk team’.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.