Volledig scherm
PREMIUM
© Lara Switten

COLUMN. Lara (34), mama van 3, strijdt tegen kanker: “Ik heb nog een hele weg te gaan maar nu voel ik me de gelukkigste mama ter wereld”

Lara Switten (34) is onlangs mama van een derde kindje geworden. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Het moment waar ze al maanden naar aftelt, is er: “Eindelijk zijn we met ons gezin samen, thuis. Ik heb mijn meiden in lange tijd niet meer zo zien glimlachen. Ze stralen van geluk, ze blinken van trots.”

 1. OPROEP. Goed Gevoel zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam

  OPROEP. Goed Gevoel zoekt vrouwen die zichzelf verzoend hebben met hun lichaam

  Werd je ooit gepest of raar bekeken door een onvolmaaktheid, maar ben je ondertussen blij met je prachtige zelf? Voldoe jij niet aan het zogezegde schoonheidsideaal, maar voel je je (eindelijk) goed in je vel? Ben je fier op je lichaam ondanks je imperfecties of beperking? Heeft je lijf je teleurgesteld of in de steek gelaten, maar ben je er sterker uitgekomen? Heb je je lichaam tot het uiterste gedreven, bijvoorbeeld door een verslaving of als extreme sporter, en heeft dat zijn sporen nagelaten?
 2. COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, schrijft liefdevolle ode aan haar man: “Ik mis onze oude ons. Maar we vinden wel een nieuwe ons”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, schrijft liefdevol­le ode aan haar man: “Ik mis onze oude ons. Maar we vinden wel een nieuwe ons”

  Lara Switten (34) is onlangs mama van een derde kindje geworden. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week vertelt ze over de zowel vurige als tedere liefde tussen haar en haar man Steffen. “Sinds de hemel op ons hoofd viel, sinds de diagnose, zijn we onafscheidelijk geweest. Hij droeg me tot aan de maan en terug. En toch mis ik hem. Ik mis onze oude ons. Maar we vinden wel een nieuwe ons. Daar ben ik van overtuigd.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie