Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Al'Or

COLUMN. Lara (34) is zwanger van haar derde kind en ongeneeslijk ziek: “De verrassingsbabyshower die mijn vriendinnen organiseerden deed me zo goed”

Lara Switten is mama van twee, zwanger van een zoontje maar ongeneeslijk ziek. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. “Verrast worden in de schone zin van het woord: het was al even geleden. Er waren veel onverwachte momenten de afgelopen tijd, maar deze stak er met kop en schouders bovenuit. Mijn vriendinnen slaagden erin om, ondanks alles, mijn gedachten te verzetten.”

2 reacties

 • Natascha Cattoor

  2 maanden geleden
  Heel veel kracht en sterkte gewenst aan het gezin ❤️
 • chris lootens

  2 maanden geleden
  Hey Lara, ....een moedige vrouw ! ,ik ken je wel niet, maar weet zeker dat je er nog volledig bent voor je gezin. Ik wens je dan ook nog veel mooi momenten met je gezinnetje. Doe het goed!!!
 1. Belgische barones Michèle Coninsx is topvrouw antiterreur bij de Verenigde Naties: “Terreur bestrijden is mijn leven”

  Belgische barones Michèle Coninsx is topvrouw antiter­reur bij de Verenigde Naties: “Terreur bestrijden is mijn leven”

  Magistraat, procureur, openbaar aanklager, voorzitter van Eurojust in de Europese Unie en nu Ondersecretaris-Generaal voor het Antiterrorismecomité van de Verenigde Naties. In NINA lees je dit weekend ons gesprek met Michèle Coninsx, een van de machtigste vrouwen van ons land. “Dat ik geen kinderen kreeg, is geen bewuste keuze, dan wel een offer dat ik gebracht heb.”
 2. Zit god in ons hoofd? Volgens de neurowetenschap zijn er in ons brein verklaringen te vinden voor religieuze ervaringen

  Zit god in ons hoofd? Volgens de neuroweten­schap zijn er in ons brein verklarin­gen te vinden voor religieuze ervaringen

  Deze dagen zoeken veel mensen troost in religie of spiritualiteit. De nood aan iets groters dat zich als een warm dekentje om ons heen vlijt, wordt plots wel erg groot. Of God bestaat, daar kan je aan twijfelen. Maar dat goddelijke ervaringen bestaan, dat staat volgens psycholoog en neurowetenschapper Michiel van Elk als paal boven water. Al is de kans dat er psychedelica bij komen kijken niet uitgesloten. “Men zegt weleens dat één sessie met psychedelica gelijkstaat aan vijf jaar psychotherapie”
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen