Volledig scherm
PREMIUM
© Charlie De Keersmaecker


Tess Uytterhoeven (36), programmamaker van ‘Ooit Vrij’ en ‘Topdokters’: “Lesbisch zijn heeft me veel empathischer gemaakt”

‘De Slimste Mens’ levert ieder jaar weer een aantal ontdekkingen op. Tess Uytterhoeven (36) is er zo eentje. Als programmamaker van ‘Ooit Vrij’ en ‘Topdokters’ blijft ze meestal achter de schermen, maar voor de goede zaak wil ze wel haar stem laten horen. En oh ja, ze is ook de dochter van, maar dat geheel terzijde. “Ik loop met mijn vrouw niet hand in hand door een stationsbuurt.”

1 reactie

 • Freddy De Vos

  5 dagen geleden
  Prachtig!
 1. 3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwangerschap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartverscheurend”
  PREMIUM

  3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwanger­schap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartver­scheu­rend”

  2020 loopt stilaan op z’n einde. Het was allesbehalve een evident jaar. Al helemaal niet voor vrouwen die in verwachting waren. Voor hen geen uitgebreide babyborrel, geen grootouders die op kraambezoek kunnen komen. En nog erger: geen troostende knuffels van vrienden en familie als het allemaal vreselijk misloopt en je het kindje verliest. Drie vrouwen, Lynn, Maaike en Sophie, delen hun verhaal. “Plots was ik geen mama meer en hij geen papa. Vrienden waren stil, ouders kwamen niet. We waren alleen met ons verdriet.”
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"