Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Isabelle Gonissen, de bezieler van 30 dagen zonder klagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle Gonissen, de bezieler van 30 dagen zonder klagen. © RV

Bezieler achter ‘30 dagen zonder klagen’ geeft 5 concrete tips om positief te blijven tijdens corona

‘30 dagen zonder klagen’ heeft een training ontwikkeld die mensen moet helpen om vol te houden in deze bizarre tijden. Beperkte sociale contacten en overal coronamaatregelen: het leven ziet er compleet anders uit. Allemaal proberen we onze draai te vinden en ons er doorheen te spartelen, toch zijn de mentale gevolgen zwaar. Isabelle Gonnissen - de oprichtster van ‘30 dagen zonder klagen’, waar ook psychiater Dirk De Wachter ambassadeur is - geeft 5 concrete tips om de moed erin te houden.

6 reacties

 • Luc Snykers

  1 jaar geleden
  Organiseer nu misschien eens 30 dagen zagen dan zijn de meesten hopelijk uitgezaagd .
 • Nick Lersberghe

  1 jaar geleden
  @Robin Verheyden Wat je er niet bij vermeldt is dat er tegenwoordig veel meer over gesproken kan worden. Vroeger werd dat allemaal verzwegen, niet dat het niet bestond. Wees blij dat er mensen zijn die zo'n zorg mogelijk maken. Mijn opa zou nondeju blij zijn als hij in zijn jonge jaren een manier had gehad om alle verliezen e.d. te verwerken en er mee om te gaan.
 • erik evenepoel

  1 jaar geleden
  En voor hoelang moeten de mensen dat nog volhouden ? Tot in 2034 ?
 • Kris De Backer

  1 jaar geleden
  Welkom in 2020 Robin! Mensen zijn sociale wezens (al zowat heel de evolutie lang trouwens, maar dat terzijde), dus contact met elkaar is dan wel logisch en wenselijk. Daarnaast: niet naar je werk kunnen, je niet nuttig kunnen maken door bij te dragen aan de maatschappij, je rekeningen moeilijk kunnen betalen, enz enz... Je geeft de indruk niet echt wakker te moeten liggen van jouw welvaart (tof voor jou), maar zo is het niet voor iedereen! Mensen hebben nood aan perspectief en duidelijkheid!
 • Marc Devuldere

  1 jaar geleden
  Daar zit veel waarheid in
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.