Thaïs Vanderheyden
Volledig scherm
PREMIUM
© Thaïs Vanderheyden

Beleggen of niet? Budgetexperten leggen uit hoe jij meer uit je budget haalt. “Betaal zoveel mogelijk cash”

Beleggen is voor velen een ver-van-mijn-bedshow. Hoe begin je er in godsnaam aan? En wat gebeurt er eens je belegd hebt? Eén ding is zeker: je hebt er (gelukkig) geen miljoenen voor nodig. Gewoon een beetje gezond verstand. Wie er zich liever niet aan waagt, kan ook meer uit zijn budget halen zonder te investeren, door de 50-30-20 regel bijvoorbeeld. Vier budgetexperten geven tips om slim met je budget om te gaan. “Wanneer je wil beleggen, maak dan vooral je huiswerk.”

  1. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Ochtendboost? Het enige waar ik een ‘boost’ van krijg is het shotje tequila op vrijdagavond”

    COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Ochtend­boost? Het enige waar ik een ‘boost’ van krijg is het shotje tequila op vrijdag­avond”

    Als er één ding is waar de 33-jarige single Hanne stikjaloers op is bij anderen, dan is het wel de kracht om op te staan. Ochtenden vindt ze een ware marteling. Om dan nog maar te zwijgen over die yogi’s met hun ‘ochtendroutines’ of die ‘powerbowls’ die je een boost moeten geven om aan je dag te beginnen. “Dat alles heeft één sterke voorwaarde waar niemand echt bij stilstaat: WAKKER ZIJN, verdomme! Daar wringt het schoentje bij mij.”